Pauliina Mäkelä:n kommentit

Kommenttitaulu (153 kommenttia)

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

14. joulukuu 2012 kello 09:21 Matleena Laakso sanoi...

Hei Pauliina! Kiito jälleen taskulounas-kutsusta. Jätän tämänpäiväisen väliin. Olen etätöissä ja on saatava valmiiksi ensi viikon koulutukset ja rästihommiakin kasaan, että pääsen hyvillä mielin joululomalle. Mutta hyvää lounasta ja lounasseuraa ja ihanaa joulun aikaa sinulle!
Terveisin Matleena

12. joulukuu 2012 kello 09:48 Andy Hopi sanoi...

Artturi merkitty kalenteriin! Tod. näk. paikalla taskulounastamassa :)

10. heinäkuu 2012 kello 07:08 Sari Gullans-Sirviö sanoi...

Kiitos :) tieni tänne löysin some- koulutuksen kautta, ja tämä vaikutti kiinnostavalta ja tuossa olen miettinyt miten saisin omaa alaa, eli suun terveyttä, vietyä nuorille ja tämän kautta ehkä saan oppia / neuvoja miten se tapahtuu?

Koulutus jatkuu syksyllä, joten sitten palaan asiaan.

Oikein mukavaa ja rentoutavaa kesää!

11. kesäkuu 2012 kello 15:57 Katariina Hopponen sanoi...

Kiitos linkeistä! T. katariina

11. kesäkuu 2012 kello 15:30 Katariina Hopponen sanoi...

Hei,

Kiitos :-) Olen jo aikaisemmin seurannut sivua ja osallistunut erääseen verkkotilaisuuteen tätä kautta. Nyt sivusto tuli taas useassa kohtaa esille, kun aloin työstämään organisaatiomme some-strategian pohjia.

Terv. Katariina

6. kesäkuu 2012 kello 12:13 Lena Wiksten sanoi...

Kiitos Paulina!

6. kesäkuu 2012 kello 10:11 Päivi Keränen sanoi...

Moi Pauliina,

Sinua seuraamalla olen löytänyt Sometuun ja moneen muuhun kiinnostavaan paikkaan :-)

T: Päivi

8. toukokuu 2012 kello 10:59 Andy Hopi sanoi...

Moikka Pauliina!

Taisin kuulla Sometusta ensimmäistä kertaa sinulta tavatessamme :)

°Andy

24. huhtikuu 2012 kello 13:43 Sarjo sanoi...

Hei Pauliina,

sain kutsun itselleni tuntemattomalta henkilöltä ja olen siitä iloinen. En ole juurikaan ehtinyt tutstua tähän yhteisöön, mutta lukemani ja kokemani perusteella tämä on juuri sellainen foorumi, jossa haluan olla mukana. Aloitan ammatilliset pedagogiset opinnot syksyllä, ja uskon, että tulen ammentamaan paljon täältä ja myös antamaan itse jotain.

T. sARJo

 

18. huhtikuu 2012 kello 12:45 Jyrki Inkeroinen sanoi...
Terve !

Olen seurannut verkostoa jo aiemmin. Opetan tällä hetkellä alakoulun kuudetta luokkaa Akaassa. Ensi syksystä alkaen toimin pedagogisena tukihenkilönä ja koordinaattorina oppimisympäristöhankkeessa "Simulaatioista reaalimaailmaan ja takaisin". Hankkeessa on mukana Valkeakoski, Akaa ja Urjala, perusopetuksen alakoulut.

- Jyrki
16. huhtikuu 2012 kello 11:52 Petri Lassi sanoi...

Taisin eksyä tänne ihan sattumalta. Jonkun tutun profiilisivu tuli vastaan netissä surffatessa, minkä jälkeen piti tehdä oma. Olen ollut kohta 1,5 lukuvuotta yksi kuudesta Vantaan perusopetuksen alueellisesta verkkopedagogisesta tukihenkilöstä, joten tämä sosiaalinen media kuuluu vähän niin kuin toimenkuvaan tätä nykyä. Ajattelin, että tätä kautta voisi ajatella verkostoituvansa ja pitävänsä yllä jonkinlaisia kontakteja eri projektien ja koulutusten yhteydessä tapaamiinsa kollegoihin.

Projekteja ja muuta verkkopedagogiikkaa sivuavaa sivuhommaa on alkanut kasaantua tämän tukihenkilötoiminnan myötä aika paljon. Nyt olen tulossa ITK-päiville keskiviikkona fronterin workshoppiin puhumaan sekä torstai-perjantai -ajalle ihmettelemään Vantaan kaupungin lähettämänä.

Varmaan tästä voisi saada enemmän irti, jos aika riittäisi osallistua esimerkiksi täällä viriteltyihin ITK-roolipeleihin ja muuhun vastaavaan.

13. huhtikuu 2012 kello 13:01 Paavo Ahonen sanoi...

Hei Pauliina,

Kiitokset avusta. Jari vastasikin jo ja arveli, että hänen asiantuntemuksensa menee hiukan sivuun aiheestamme, joka on e-julkaisemisen edut painettuun kirjaan verrattuna oppikirja- ja tietokirjatuotannossa. Haussa on siis henkilö, jolla on kokemusta esim. oppimateriaalin tuottamisesta sähköiseen ympäristöön monipuolisemmin kuin vain pistämällä pdf-tiedostoja tai PowrPoint-esityksiä verkkoon. Lähinnä haemme multimediatuottajaa, joka toimisi oppikirja/tietokirja-alueella.Sellaiset taitavat Suomessa olla vielä harvinaisuuksia. Kaikki vinkit ovat tervetulleita.

t.Paavo
13. huhtikuu 2012 kello 10:51 Olli Laesvirta sanoi...

Moi Pauliina, 

kiitos viestistä. Löysin somettuun Googlen kautta kun etsin tietoa siitä miten Suomalaisissa kouluissa/oppilaitoksissa hyödynnetään sosiaalista mediaa opetuksessa.

Olen perustanut kuluttajille suunnatun (ilmaisen) www.livingjunction.com -palvelun, jonka avulla kuka tahansa voi luoda yhteisöllisiä "lehtiä" omien harrastusten ja mielenkiinonkohteidensa ympärille suoraan nettiselaimessa toimivan helppokäyttöisen työkalun avulla.

Olisin kiinnostunut löytämään kouluista/oppilaitoksista yhteistyö opettajia/luokkia jotka pystyisivät kokeilemaan palvelua opetuskäytössä. Meidän on tarkoitus luoda olemassa olevan palvelun pohjalta opetuskäyttöön tarkoitettu versio ja tätä varten haluaisimme ymmärtää paremmin opettajien/oppilaiden todellisia tarpeita.

Terv.

Olli

13. huhtikuu 2012 kello 08:46 Paavo Ahonen sanoi...

Hei,

Kiitokset lämpimästä vastaanotosta. Törmäsin tähän ryhmään, kun etsin alustajaa, joka voisi tulla kertomaan Suomen tietokirjailijoiden elektronisen julkaisemisen työryhmälle, miten e-julkaiseminen muuttaa mm. oppikirjojen ja yleisten tietokirjojen tuotantoketjuja. Olen yrittänyt tavoitella Jari Larua, mutta häneen näyttää olevan vaikeaa saada yhteyttä. 

Toivoisin, että saisin tätä kautta lisäinformaatioa aihepiiriin liittyen,

Paavo Ahonen

12. huhtikuu 2012 kello 20:55 Tiina Teräs sanoi...

Hei, liityin tänne Sosiaalisen median työkalupakki -koulutuksen yhteydessä. Somen mahdollisuudet erityisesti oppimisen tukena kiinnostaa ja toivonkin, että ehdin jossain vaiheessa perehtyä syvemminkin tämän sivuston antiin ja mahdollisesti tarjota jossain vaiheessa omatkin kokemukseni ja kysymykseni muiden käyttöön.

12. huhtikuu 2012 kello 18:49 Ilpo Räisänen sanoi...
Hei, sain tiedon tästä paikasta Sanna Brauerilta/OAMK, muistaakseni. Olen kiinnostunut somen opetuskäytöstä ja juuri olen ottanut käyttöön yhdellä kurssillani somepalveluja, siitä se lähtee...
30. maaliskuu 2012 kello 15:40 Marja Paavilainen sanoi...

Kiitos Pauliina tervetuloviestitäsi. Löysin Sometun työkaverini kautta ja päätin tutustua palveluun. Valitettavasti oln tähän asti ollut tosi passiivinen, mutta ehkä tästä vielä virkistysn.  Erityisiä odotuksia minulla ei ole, mutta uskon, että tällaisia asiaan keskittyviä palveluita tarvitaan.

22. helmikuu 2012 kello 15:02 Tea Numerla sanoi...

Hei Pauliina,

Törmäsin Sometuun vanhan opettajan kautta. Kiinnostuin kovasti, mutta en ole varma onko yhteisö oikea minulle ja minä yhteisölle. Toimin sisäisenä tiedottajana yrityksessä. Minua kiinnostaa somen käyttö eri aspekteista, toisaalta ihan yhteisöllisyyden rakentajana keskustelun kautta, toisaalta tiedon jakamisen kannalta. Mutta lähinnä etsin ideoita, joita voisi oikeasti hyödyntää sisäisissä prosesseissa. 

Terveisin,

Tea

14. helmikuu 2012 kello 15:31 Pekka Hytinkoski sanoi...

Heippa,

 

ja kiitto Pauliina. Yritän pyöriä jatkossa myös täällä useammin :) Mukavaa kevään odotusta, toivoo Pekka

30. tammikuu 2012 kello 15:48 Leena Mäkinen sanoi...

Hei Pauliina, Kuulin Sometusta jo aiemmin muutama vuosi sitten kollegoilta, mutta nyt aktivoiduin liittymään. Olen opintojaksolla Sosiaalinen media ammatillisessa koulutuksessa (OPO-opinnot) ja niissä oli oppimistehtävänä liittyä haluamiinsa verkostoihin mm. tämä Sometu. Olen kiinnostunut sosiaalisesta mediasta opetus- ja ohjauskäytössä, koska teen lehtorin työssäni paljon verkko-opetusta. Erityisesti kiinnostaa ideat ja kokeilut aikuisopetukseen sovellettuna.

Terkuin, Leena

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot