Edellinen bloggaus oli "toiveista ja tuloksista", joten looginen olisi kenties "tunteita ja tuoksuja" ;) Aamusella  Sitran toimitiloissa tuoksuikin kahvi, joka viritti tulevaan päivään mainiosti.

Eilen tätä päivää suunniteltaessa ja aikataulutettaessa pohdin sitä, miten itse näen oppimispolkuni. Olen sitä mieltä, että yleensä kaaret ja kokonaisuudet osaan huomata vasta jälkikäteen. Vaikka tiedollinen taso olisi jo etukäteen selvillä, niin se, mitä prosesseja ajattelussa ja omassa elämässä käynnistyy, ei ole niin selkeästi arvattavissa etukäteen. Käsitellyt asiat ja tavatut ihmiset voivat tuoda uutta vielä paljon myöhemminkin. Ketjuttuminen ja kaiken vaikuttaminen kaikkeen näkyy selkeämmin sitten, kun varsinainen prosessi on käyty ja aikaa on ehtinyt kulua hiukan - joissain tapauksissa paljonkin.

Käytännöllisiä juttuja on tullut käsittelyyn Pauliinan opastuksella ja verkostoituminenkin tässä jatkuu kuin huomaamatta. Isoja plussia nämä molemmat. Yrittäjien uudet ideat ja heidän innovatiivisuutensa on hienoa, on aina mahtavaa tavata energisiä, osaavia ihmisiä jotka menevät rohkeasti tuulta päin. Sama pätee myös muihin kokeilussa tavattuihin eri alojen ammattilaisiin, on ilo ja etuoikeus saada työskennellä taitavien ihmisten kanssa. Kiitos siitä kaikille. Eniten ehkä olenkin oppinut tähän mennessä uusista ajattelumalleista ja tuotteistamisesta. Samaten uusia näkökulmia on noussut esiin keskusteluissa.

Aamun harjoituksessa käytimme tunteita ja asenteita kuvaavia kortteja. Koen olevani avoin ja innostunut. Syksy on pyörähtänyt käyntiin ja tämä kokeilumme on aktivoinut ajattelutoiminnan vauhtiin. Tästä myös oma päätyöni tulee saamaan lisätsemppiä ja hyötyvaikutukset kertautuvat.

Katselukerrat: 61

Kommentti

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 22. elokuu 2012 15:18

Aamun harjoituksessa 15.8. koulutuspäivässä toimijoiden kanssa meillä oli Pesäpuu ry:n Lasten vahvuuskortit ja Ideapakan kuvakortit.

Olemme kokeilun toimijoiden kanssa olleet aktiivisia Twitterissä livertäessä ja kirjoittaessa täällä Sometu Ningissä blogikirjoituksia. Samoin Facebook, wiki ja LinkedIn ovat olleet käytössä.

Voit käydä nappaamassa uusia näkökulmia omalle oppimispolulle Oppiminen on... -blogista.  

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot