Hämäläistynyt pääni on ollut viikon verran jonkinasteisessa myllerryksessä. Tuli kerta heitolla tietopläjäys muutamasta muustakin yhteisöfoorumista feisbookin lisäksi. Sen kanssa olen jo sentään ehtinyt parisen vuotta touhuta lähinnä tarjoten valokuviani kavereitteni ihmeteltäväksi. Palvelukehitys sosiaalisen median avulla -koulutuksessa 2.8. raottuivat niin Twitterin kuin LinkedInin ovet ja paljon muutakin.

Olen kiinnostunut näistä mahdollisuuksista, mutta yht'äkkinen verkostojen ja niissä liikkuvien asioiden tulva on hetkittäin tuottanut jopa ahdistuksen tuntoja. Jotta tehot saisi verkoista irti, olisi aktiivisuutta ja aikaa löydettävä jostain lisää. Aivan vielä ei ole hahmottunut, miten ja missä kanavissa asioita on parasta pyöritellä. No, tilanne rauhoittuu ja asiat selkiytyvät ajan kanssa. Hetken kuluttua ihmettelen, miksi edes tällaisia tuntoja koin ja julki toin.

Näitä somen mahdollisuuksia pohdiskelin yhden työkaverini kanssa. Hän on käynnistämässä uutta hanketta, jossa etsitään keinoja hyödyntää uudistuvaa energiaa. Tämä aihe kiinnostaa monia hyötyajattelun lisäksi eettisistä näkökulmista. Ehdotinkin, että hankkeen toiminnan ideointiin voisi kytkeä somen kautta erilaisia toimijoita kuluttajista alan asiantuntijoihin.

On hyvä, että on olemassa ihmisiä, jotka työkseen ja omasta innostuksestaan seuraavat somen kehitystä ja jakavat meille perässätulijoille steppejä, mihin ja miten kannattaisi mennä mukaan. Kiitos Pauliinalle tuesta!

Katselukerrat: 57

Kommentti

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 14. elokuu 2012 14:04

Hei Päivi!

On hienoa, että toit esiin tuota myllerrystä, joka tulee melkein aina sosiaalisen median maailmaan syvemmälle sukeltaessa! Tietoa tulvii joka tuutista, eikä tiedä, miten tähän kaikkeen oikein suhtautuisi. Kuten puhuimme ensimmäisellä koulutuskerralla sosiaalisen median maailma on kurkistusviestintää. Siellä käydään sopivalla hetkellä kurkkimassa tietovirtoihin. Mielenkiintoiset jutut voi poimia ja laittaa eteenpäin omalle verkostolleen.

Käytän useita erilaisia sosiaalisen median välineitä ja pyörin monissa eri verkostoissa. Päivässä ehtii tehdä paljon uutis- ja tietosilmäilyä sekä sukelluksia uusiin juttuihin. Jotkut jutut innostavat, toiset eivät. Netti on pullollaan kaikkea mielenkiintoista. Sieltä pitää vain poimia itselle sopivat jutut. Ajankäyttö nousee usein esiin sosiaalisen median käytössä. Tätäkin asiaa käymme huomenna läpi toisessa koulutuspäivässä.

Nähdään!

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot