Kokeilumme Palvelukehitys sosiaalisessa mediassa antoi paljon - voisi sanoa että yllättävän paljon. Ensimmäinen epäilykseni aloittaessa oli, että noinkohan näin ripeästi onnistumme? Tämä käsitys oli helppo kumota. Niin paljon tapahtui käytännössä kuukauden aikana, että jo se on pelkästään hatunnoston paikka.

Omista työskentelytavoista opin sen, että vaikka itse olen läsnä sähköisessä maailmassa 8-10 h päivittäin ja saan siksi ripeästi viestit tiedokseni, niin mikään ei voita kasvotusten tapaamista. Nimien takana olevat persoonat on todella mukava saada kolmiulotteisiksi. LinkedIn tuli minulle aktiiviseen käyttöön ja Twitterinkin käyttö lisääntyi kokeilun myötä - samaten bit.ly tuli Pauliinan ansiosta tutuksi. Myös muuta uutta käytiin läpi ja tästä on myös hyötyä minulle itselleni sitä kautta.

Minulle tärkein tavoite oli se, että kokeilussa mukana olevat yrittäjät saisivat hyvän kokemuksen tästä tavasta toimia. Merkityksellistä oli se, että kokeilun aikana ei syntynyt tunnetta siitä, että vain jonkun asioita pohditaan, vaan aidosti tuntui siltä, että tässä nyt mietitään ja tehdään yhdessä. Yhteisöllisyyden kokemus oli hienoa.

Konkreettisista asioista nousee Ajatusleipomo ja sen toivon jatkavan ja kasvavan http://www.facebook.com/#!/Ajatusleipomo 

Mukana olleiden yrittäjien idearikkaus teki minuun vaikutuksen ja aion jatkossa pysyä kärryillä siitä, mitä kullekin kuuluu. Kaikkien kokeiluun osallistuneiden kanssa yhdessä työskentely oli sujuvaa ja helppoa ja mielestäni luja ammattitaito näkyi kaikkien toimissa. Uskon että simppeleillä asioilla myös tämän kokeilun onnistuminen varmistui; jokainen tiesi oman osaamisensa ja se antoi luottamuksen toimia silloinkin, kun mielen pohjalla pienesti huoletti että ehditäänkö/ mitä me nyt tehdäänkään?

Mitä itse sain; uusia mainioita kontakteja ja käytännön työkaluja sekä luottamusta siihen että pystyn toimimaan nopeasti.

 

 

 

Katselukerrat: 76

Kommentti

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot