Tämä viikko on ollut antoisa ja huomaan hurahtaneeni somen käytöön. Vielä hieman etsiskelen aikaa ja toimintatapoja somen käytöön. Torstaina tullessani junalla Kuopiosta oli hyvin aikaa tutkia ja pohdiskella eri kanavia. Kaikkeahan ei jatkossa tarvitse pitää aktiivisena, kunhan tietää ja tuntee erilaiset sovellukset ja niiden mahdollisuudet.

Mikä valtava mahdollisuus some on saada idearikkaita ihmisiä nopeasti kokoon ja miten luontevasti keskustelu käy itseä kiinnostavista aiheista. Ihmiset ohjautuvat asioiden äärelle kiinnostusten mukaan, ei enää päätä raastavaa mietintää, mistä saada kokoon asiasta kiinnostuneita, jotka haluavat antaa panoksensa kehittämiseen ja ideointiin. Entä rohkeus, mitä uskallaan laittaa arvioitavaksi ja kommentoivakasi. Mitä vaan, koska lopullinen päätös tekemisistä on aina sinulla itsellä.

Tutkimusten mukaan vilejlijät käyttävät some siinä missä muutkin. Ammatin ympärille on muodostunut monia eri kanavia, joissa keskustelu käy ja haetaan itselle sopivia ryhmiä. Alan vilkkasin keskustelu käy Agronetissä http://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/, jossa alan ihmiset keskustelevat eri aiheista. Kävijämäärät ovat huikeat. Pohdittavaa lienee, miten nämä ihmiset saadaan kohtaamaan asiakkaiden eli kuluttajien kanssa ja onko siihen eri foorumit ja eri toimintatavat. Tämän näemme myös tämän kokeilun edetessä.

Katselukerrat: 36

Kommentti

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 14. elokuu 2012 13:49

Someen hurahtaminen on antoisa kokemus. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on vaikka kuinka. Pitää vain ensin miettiä, että mitä sosiaalisessa mediassa haluaa tehdä ja millaiset rajat itsellensä luo. Näitä asioita käsittelimme ensimmäisessä koulutuspäivässä ja varmasti asiat selkiintyvät jokaiselle kokeilemisen kautta.

Huomenna on vuorossa toinen kokeilutoimijoiden koulutuspäivämme, joka on teemalla hands-on eli edetään kysymysten ja kokemusten mukaan.

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot