Tom Merilahti
 • Mies
 • HELSINKI
 • Suomi
Jaa Facebookissa Jaa

Tom Merilahti:n ystävät

 • Leena Rosendahl os. Hanhijärvi
 • Mika Le Gall
 • Raimo Partanen
 • Marko Saha
 • Kurt Linderoos
 • Pauliina Mäkelä
 • Ari Rapo
 • Helge Keitel
 • Anne Rongas

Tom Merilahti:n ryhmät

 

Yhdistä, kohdista, luo vuorovaikutussuhde ja hyödynnä tavalla, josta kaikki hyötyvät! -Tom Merilahti

Profiilitiedot

Mielenkiinnon kohteet sosiaalisessa mediassa:
Olen toiminut aktiivisesti sosiaalisen median parissa vuodesta 2004. Kuulun lukuisiin kansainvälisiin liiketoiminta- ja sosiaalisiin verkostoihin. Tämän ohella olen luonut omia verkostoja ja erikoisryhmiä suurimmilla verkostointialustoilla.

Näistä jäsenmäärältään suurimpia ovat Helsinki Connection ja SICU (Synergy Integrated - Connects the Unconnected), joka Virtuaaliorganisaatio ja Strateginen Allianssi.Erikoisosaamisen alueita ovat markkinointiviestintä, mukaanlukien sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi, sekä projektien suunnittelu, toteutus sekä hallinta

Tämän perusteella on todettu, että olen laajimmin kansainvälisesti verkostoitunut ammattilainen ainakin Suomessa, Skandinaaviassa ja Baltiassa, mutta kuulun aivan kärkiryhmään myös globaalisti.

Olen erikoistunut sosiaaliseen mediamarkkinointiin, johon lukuisat verkostoni ja erikoisryhmäni tarjoavat erinomaisen viestintä- ja toimintaympäristön sekä erittäin suuren ja mielenkiintosen kohderyhmän.
Kuka olet?
Olen kokenut markkinointiviestinnän ja projektihallinnan ammattilanen, jolla runsaasti erikoisosaamista sekä poikkeuksellisen laaja kansainvälinen kontaktikenttä

Liiketoimintaani harjoitan markkinointinimellä SICU (Synergy Integrated - Connects the Unconnected), joka on markkinointiviestintään ja projektihallintaan erikoistunut markkinointitoimisto, jonka mobiili pääkonttori sijaitsee hartijoideni välissä Helsingissä.

Toimin markkinointi-integraattorina ja viestintäkoordinaattorina, jota on luonnehdittu synnynnäiseksi lateraaliseksi ajattelijaksi, omapäiseksi tienraivaajaksi ja kapinalliseksi edelläkävijäksi.

Sloogan: Connects the Unconnected.

Ajatuksen kulku: Yhdistä, kohdista, luo vuorovaikutussuhde ja hyödynnä tavalla, josta kaikki hyötyvät!

Think the Unthinkable, Move the Immovable & Connect the Unconnected. Think, Do and Make it Happen!
Oma sivusto/blogi:
http://tomppamerilahti.blogspot.fi

SICU | Kansainvälisesti aktiivinen Virtuaaliorganisaatio

SICU (Synergy Integrated - Connects the Unconnected) on markkinointi-viestintään, sosiaaliseen mediaan ja projektihallintaan erikoistunut virtuaali-organisaatio, jonka mobiili pääkonttori sijaitsee allekirjoittaneen hartijoiden välissä Helsingissä.
 

SICU tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja ja resursseja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi, pyrkimyksenä tuottaa lisäarvoa ja kerrannaisvaikutuksia, sekä parantaa erikokoisten yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan, projektihallinnan, yrityskuvaviestinnän ja brandimarkkinoinnin seka PR-toiminnan vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

SICUn yhteistyökumppaneita ovat yritykset, yhteisöt, mediat, mainos- ja viestintätoimistot, projektien sekä tapahtumien tuottajat - ihmiset, joilla on jotakin annettavaa toisilleen.

 
SICU on lyhenne nimestä ja slooganista; Synergy Integrated – Connects the Unconnected, joka ennen toiminnan kansainvälistymistä vuonna 2004 tunnettiin nimellä Synergialaitos.Com.

Toisaalta SISU (Sauna & Sibelius) on osa suomalaista kansallisidentiteettiä, joka kuvastaa luovuutta, kestävyyttä ja rohkeutta, sekä rautaista tahtoa hoitaa annetut tehtävät loppuun asti.

SICU omaa kansainvälisten businessverkostojensa kautta jäsenmäärältään yhden Euroopan suurimmista kansainvälisistä kontaktiverkostoista, sisältäen tuhansia suoria liikekontakteja, jotka ovat puolestaan kansainvälisesti yhteydessä miljooniin muihin eri alojen ammattilaisiin ja päätöksentekijöihin ympäri palloa.


SICU toimii tänä päivänä yhteistyössä lukuisten tarkasti valikoitujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka muodostavat yhä kasvavan kansainvälisen asiantuntijaryhmän.


Kaikki SICU'n viestintäyhteistyökumppanit, partnerit ja jäsenet edustavat korkeaa osaamista ja tieto-taitoa lukuisilla eri aloilla täydentäen toisiaan sekä kansallisesti eri maissa sekä kansainvälisesti.

SICU konsepti on luotu lisäämään luottamusta, vuorovaikutusta sekä yhteistyötä, sekä luomaan perustan erilaisten asiantuntijaryhmien sekä palveluklustereiden muodostamiselle, pyrkimyksenä ratkaista yksittäisten asiakkaiden ongelmia, sekä tyydyttää näiden yksilölliset tarpeet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

SICU on erikoistunut moniulotteiseen markkinointiviestintään, monialaisiin viestintäyhteistyöhankkeisiin sekä projektihallintaan. Vahvuuksia ovat myös Sosiaalinen Media Markkinointi, sekä kotisivujen seuranta ja analysointipalvelut.

Strategisesti SICU:lla on yksi päämäärä: Palvella asiakasta, sekä ylläpitää kykyä ja joustavuutta muuntautua jokaisen yksilöllisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti mukaanlukien yritykset ja epäkaupalliset organisaatiot mainos- ja viestintätoimistot sekä erilaiset yhteistyökohteet.

Tervetuloa luomaan uusia liikekontakteja, linkittäytymään sosiaalisiin verkostoihini ja käymään vuoropuhelua sekä oppimaan uutta lukuisissa erikoisryhmissäni > http://www.xeesm.com/TomMerilahti


Yhteydenotot ja lisätiedot:

Tom Merilahti
Markkinointi-integraattori & Viestintä koordinaattori
E-mail: merilahtitom@gmail.com
Mobiili pääkonttori +358 (0-)44 952 0824
Web-site: http://facebook.com/tom.merilahti

SICU (Synergy Integrated - Connects the Unconnected), Global Village, Helsinki, Finland

Copyright 2005-2014... Tom Merilahti (SICU)

Register intellectual property to prove copyright worldwide here>>>

Registrations can be used as proof in a court of law.

Tom Merilahti:n blogi

Virheiden Voimalla Voittoon!

Minua on luonnehdittu synnynnäiseksi lateraaliseksi…

Jatka

Lähetetty 25. syyskuu 2014 kello 15:00

Mitä on toipumiskulttuuri?

MITÄ ON TOIPUMISKULTTUURI?

Yksilön toipumisprosessi tarvitsee ympärilleen toipumiskulttuurin. Ilman toipumiskulttuuria ei synny mitään. Kulttuuri ei elä tyhjiössä.…

Jatka

Lähetetty 24. syyskuu 2014 kello 08:37

Palaako Suomi pohjaan?

Taloussanomat julkaisi seuraavan kannanottoni jo vuonna 1998. Mielestäni se on edelleen ajankohtainen ja liittyy myös moniin muihin terveydellisiin (mt) ongelmiin, kuten esimeriksi kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, sen diagnosointiin ja hoitoon.

PALAAKO SUOMI POHJAAN?

09.12.1998 00:00

´Työuupumuksesta puhutaan paljon´, todettiin Taloussanomien pääkirjoituksessa 26. marraskuuta. Edellisenä päivänä aihetta käsiteltiin työnantajille kohdistuvasta…

Jatka

Lähetetty 23. syyskuu 2014 kello 14:38

THE PHILOSOPHY BEHIND THE CONNECTION PRINCIPLE

SICU is like a living organism. In the end of every nerve fiber, there are individuals, who are connected with the nerve center, the processor.Both individuals and organizations have inspiration, ideas, knowledge, experiences, resources and passion. Thousands of people who are independent, but interconnect, can collaborate as a “living organism”, and with short bursts of energy produce potentially higher outputs of value as they… Jatka

Lähetetty 20. tammikuu 2010 kello 18:00

VASTAVUOROISUUDESTA VALUUTTAA VIESTINTÄÄNVuonna 2008 Suomessa käytettiin markkinointiviestintään lähes 3,6 miljardia euroa. Markkinointiviestinnän kakusta alle puolet (42,1%) oli mediamainontaa. Suurempi osa investoinneista kohdistui muihin markkinointiviestinnän keinoihin.
Poiketen perinteisestä markkinointiviestinnästä, jossa yritysten kovalla rahalla ostetut ja monesti massaan hukkuvat viestit välitetään yksisuuntaisesti yksittäiseltä mainostajalta kohderyhmälle, vastavuoroisesti… Jatka

Lähetetty 9. tammikuu 2010 kello 19:30

Ideasta suunnitteluun - suunnittelusta toteutukseen & toimintaan

Ideasta suunnitteluun - suunnittelusta

toteutukseen & toimintaanErilaisten asiayhteyksien oivaltaminen ja taito yhdistää ne tehokkaiksi markkinointiohjelmiksi ja viestintäkokonaisuuksiksi vaatii näkemystä, ennakkoluulottomuutta, kokemusta sekä laajaa kontaktikenttää.Toimivan ja kohderyhmää aktivoivan vuorovaikutussuhteen luominen ja ylläpitäminen markkinoitavan yrityksen/tuotteen/palvelun sekä tiedotusvälineiden ja suuren yleisön välillä sekä… Jatka

Lähetetty 9. tammikuu 2010 kello 16:00

SYNERGIASOFIA - Ajattelutapa ja toimintafilosofia...

Ajattelutapa ja toimintafilosofia...SYNERGIASOFIAKlassinen ( Länsimainen ) tiede on suoraviivaisesti loogista tiedettä, tiedettä rajatuista määritelmistä. Väitämme, että missä 'klassinen tiede loppuu', siitä aito innoitus, motivaatio ja luovuus alkaa. Haluamme seikkailla ja tehdä tutkimusmatkaa erilaisten käsitteiden, ajatusten, ideoiden ja viestien muodostamassa kaaoksessa, jotka eittämättä heijastuvat tästä jatkuvan muutoksen… Jatka

Lähetetty 7. joulukuu 2009 kello 09:30

Brainsbook on Networking: Editorial by Tom Merilahti

“It is the function of creative people to perceive relations between thoughts, or things, or forms of expressions that seem utterly different, and to be able to Connect the seemingly Unconnected”.Watch a large flock of birds in flight in the city. It is a liquid mass of self-propelling feathers. The flock swoops, dives and turns on a mark, before settling en masse on another roof.Who gives the orders? Which ex- dinosaur says; ‘Turn right at the plane tree,… Jatka

Lähetetty 19. marraskuu 2009 kello 16:30

Kommenttitaulu (2 kommenttia)

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

23. tammikuu 2010 kello 11:13 Anne Rongas sanoi...
Tervetuloa Sometuun! Markkinointiviestinnän alalla on varmaan suuria muutoksia meneillään sosiaalisen median vuoksi.
19. marraskuu 2009 kello 20:01 Pauliina Mäkelä sanoi...
Tervetuloa Sometuun, Tom!
 
 
 

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot