Timo Rainio
 • Tampere
 • Suomi
Jaa Facebookissa Jaa

Timo Rainio:n ystävät

 • Jalo Pirhonen
 • Matti Peltola
 • Kimmo Halonen
 • Virpi Messman
 • Satu-Maaria Litukka
 • Sami Niemelä
 • Janne Ruohisto
 • Marko S
 • Jouni A. Kaipainen
 • Kimmo Kukkonen
 • Pauliina Mäkelä
 • Katri Lietsala
 • Tero Toivanen
 • Karri Inkinen
 • Marja

Timo Rainio:n ryhmät

Jäsenen Timo Rainio keskustelut

Tekniikkakeskustelu
10 vastausta 

Aloitti tämän keskustelun. Viimeisin vastaus jäseneltä Seija Jäminki Maa 24, 2009.

Miksi helppo on joskus silti niin vaikeaa ?
10 vastausta 

Aloitti tämän keskustelun. Viimeisin vastaus jäseneltä Eino Sarkola Huh 11, 2008.

Timo Rainio -blogi

Lataa... Ladataan syötettä

 

Timo Rainio:n sivu

Uusimmat tapahtumat

Timo Rainio kommentoi jäsenen Eija Kalliala ryhmää Pitäisikö Sometu keksiä uudestaan?
"Ja tuota uudistusta voi todellakin tehdä monella tasolla. Mennä vanhassa vielä fokusoidumpiin teemoihin entistä syvemmälle haasteisiin tai sitten ottaa aivan uusia alue (itsellä tämä some teollisuudessa…"
Kes 12, 2013
Timo Rainio kommentoi jäsenen Eija Kalliala ryhmää Pitäisikö Sometu keksiä uudestaan?
"Juhan kanssa samaa mieltä siitä, että some -työkalut sisänsä helppo ottaa käyttöön ja omaksua. Olennaista on juuri somen luonteen ymmärtäminen, joka voi tulla vaan itse siellä aktiivisesti…"
Kes 12, 2013
Timo Rainio vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Muisteluita: Kuinka tulit liittyneeksi Sometuun ja mitäs sitten kävikään? ryhmässä Sometu 5 vuotta
"Tässä kun näitä muisteloita lueskelin, niin tuli kaivettua oma blogikoonti reilun vuoden vanhan sometun läpimurrosta ainakin ITK -kansan tietoisuuteen:…"
Lok 5, 2012
Timo Rainio vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Muisteluita: Kuinka tulit liittyneeksi Sometuun ja mitäs sitten kävikään? ryhmässä Sometu 5 vuotta
"Tampereella välillä "vaatimattomasti" piirrellään sukupuita, kuinka koko suomalainen teollisuus pohjaan Tampellasta tai Valmetin lentokonetehtaalta lähtöisin oleviin "spinoffeihin". Ei…"
Lok 5, 2012
Timo Rainio kommentoi jäsenen Eija Kalliala ryhmää Sometu 5 vuotta
"Liekö joku enne, mutta sovittiin juuri tänään, että pidetään muutaman yrityksen kanssa 16.11 aamupäivällä palaveri Tekesin yhteen ohjelmaan some teollisuudessa teemaan liittyvän…"
Lok 4, 2012
Timo Rainio vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Muisteluita: Kuinka tulit liittyneeksi Sometuun ja mitäs sitten kävikään? ryhmässä Sometu 5 vuotta
"Vähän sellainen fiilis, että eikös se ollut vasta toissavuonna vaikka samalla miettii että viisi vuotta on pitkä aika. Päällimmäisenä kuitenkin ajatus, että jos joku olisi silloin ennustanut…"
Lok 4, 2012
Timo Rainio vastasi jäsenen Tero Toivanen keskusteluun Mitä asioita olisi hyvä sisällyttää lukion opettajien väliseen verkostoyhteistyöhön uudessa oppimisympäristössä?
"Tutuntuntuisia kokemuksia. Helposti sitä (kun nykyään näitä teknisiä mahdollisuuksia todellakin piisaa) kehittelee hienoja ja samalla monimutkaisia systeemejä kauniina tavoitteena täyttää kaikkien…"
Lok 1, 2012
Timo Rainio vastasi jäsenen Tero Toivanen keskusteluun Mitä asioita olisi hyvä sisällyttää lukion opettajien väliseen verkostoyhteistyöhön uudessa oppimisympäristössä?
"Taas porukan voima konkretisoituu tässä keskustelussa. Hienoja ideoita ja ajatuksia. En tiedä onko ihan tullut vielä  suoraan esille tämä itselle läheinen näkökulma. Eli uusien verkkotyökalujen…"
Syy 27, 2012

Profiilitiedot

Mielenkiinnon kohteet sosiaalisessa mediassa:
oppimisen, tiedonhaun ja työn tekemisen yhdistäminen, e-oppiminen, sosiaalisen median työkalut ja niiden kytkeminen arkipäivän toimintaprosesseihin teollisuudessa ja oppilaitoksissa.
Kuka olet?
Teknologiateollisuuden osaamisen ja koulutuksen kehittäjä, joka on erityisen innostunut sosiaalisen median tarjoamista mahdollisuuksista tässä kehitystyössä.

Olen mukana aktiivisesti alan kehittäjäverkostoissa:

http://www.intelligentmachines.fi
http://www.eltrio.fi
http://www.sombiz.net
http://sometu.ning.com
http://clusternet.ning.com
http://vinkkiverkko.ning.com
http://www.teknokas.fi
http://teknokas.ning.com
http://sulvinet.ning.com
Oma sivusto/blogi:
http://timorainio.blogspot.com

Esityksiä

Timo Rainio:n blogi

Sometu Digital Competence and Learning 2009 konferenssissa

Suomen eOppimiskeskus ry järjestää jälleen yhteistyökumppaneineen Digital Competence and Learning - DCL -konferenssin 3.-4.11.2009 Vanajanlinnassa, Hämeenlinnassa.Sometu esittäytyy konferenssissa 4.11.09 klo 12:30-14:30 . Tarjolla on hands on opastusta Sometun saloihin ja vinkkejä sosiaalisen median käytöstä klinikkahengessä sekä tietoisku… Jatka

Lähetetty 19. lokakuu 2009 kello 21:37 — 1 kommentti

Mindtrek -seminaarissa Tampereella yritykset ja sosiaalinen media -yhtenä keskeisenä näkökulmana

Tampereella Rosendahlissa järjestetään 30.9-2.10.09 Mindtrek -tapahtuma. Seminaarissa mahdollisuus kuulla kansainvälisiä huippunimiä ja myös esimerkkejä siitä mitä sosiaalisessa mediassa tapahtuu kotosuomessa.Vierityspalkki -blogissa oli hyvä esittely tapahtuman taustoista ja… Jatka

Lähetetty 30. elokuu 2009 kello 18:12 — 2 kommenttia

ITK'09 ja Sometu huumaa !

Vuosi sitten tein ITK'08 tapahtumassa yhteenvedon: ITK'08:n jälkihuumassa. Sometu oli silloin ollut olemassa puolisen vuotta. Kaikki oli lähtenyt upeassa hengessä liikkeelle, mutta tuskin kuitenkaan kukaan osasi silloin arvata millaista Sometu -huuma olisi seuraavassa ITK-tapahtumassaITK'09 :ssä Sometuun ei voinut olla törmäämättä kuljit sitten käytävillä, verkossa tai… Jatka

Lähetetty 27. huhtikuu 2009 kello 22:30 — 4 kommenttia

Tarjolla sosiaalista mediaa yritysten ja työssä oppimisen näkökulmasta ITK'´09 seminaarissa torstaina 23.4.09 klo 14:20-14:50

Tietokonelehti korjoittaa "Yritykset pihalla sosiaalisesta mediasta". Onkohan sittenkään ihan niin. Hyppää hetkeksi ulos luokkahuoneesta ja kouluympyröistä ja tule kuulemaan sosiaalisen median haasteista ja mahdollisuuksista yrityksissä ja työssäoppimisessa.ITK'09 seminaarissa osana koko torstai päivän Foorumi 5:ssa pyöriviä Sometulaisten… Jatka

Lähetetty 19. huhtikuu 2009 kello 11:39

Mindmappailyä kollaboratiivisesti

Jottei hukkuisi tuonne ryhmien syövereihin, heitämpä vielä blogini kautta oheisen idean ilmoille. Eli miten olisi mindmap -muotoinen sosiaalisen median työkalujen kokoaminen talkoohengessä

Lähetetty 6. toukokuu 2008 kello 10:20

Kommenttitaulu (13 kommenttia)

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

1. joulukuu 2010 kello 22:46 Pauliina Mäkelä sanoi...
Hei Timo!

Pieni copy-paste upsis tuli äsken :D Sori!

Huomenna 2.12.2010 on siis viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Sometu-pikkujouluihin, jotka järjestetään viikonloppuna 18.-19.12.2010 Tuusulassa Kokoushotelli Gustavelundin. Ilmoittautumislomake löytyy täältä. Tervetuloa mukaan!

Lämpöisin terveisin,
Pauliina :D
1. joulukuu 2010 kello 22:44 Pauliina Mäkelä sanoi...
Hei Leena darling!

Huomenna 2.12.2010 on viimeinen päivä ilmoittautua mukaan Sometu-pikkujouluihin, jotka järjestetään viikonloppuna 18.-19.12.2010 Tuusulassa Kokoushotelli Gustavelundin. Ilmoittautumislomake löytyy täältä. Tervetuloa mukaan!

Lämpöisin terveisin,
Pauliina :D
28. lokakuu 2009 kello 17:41 Jarmo Tanskanen sanoi...
Hei,
Ehditkö täydentämään Wikissä Pauliinan ja Jannen kanssa ITK'10 kohtaa: some + yritysverkostot (tuotanto-/kehitys-/oppimisverkostot).
Saisimme siihen hieman tekstiä, josta siten koostaa hakemusta.
12. toukokuu 2009 kello 08:30 Pauliina Mäkelä sanoi...
Hei Timo, perustin ryhmän nimeltä Sosiaalinen media yrityksissä. Tule mukaan jäseneksi!
30. huhtikuu 2009 kello 13:58 Pauliina Mäkelä sanoi...
Hauskaa Vappua!
24. huhtikuu 2009 kello 21:30 Pauliina Mäkelä sanoi...
Oli mahtavaa tavata ITK '09 konferenssissa - laitoin sinulle ystäväpyynnön : )
30. huhtikuu 2008 kello 10:52 Tiina Kankaala sanoi...
Niin. Pakkohan tänne oli tulla katselemaan. Hauskaa vappua! :D
28. huhtikuu 2008 kello 13:06 Anu Guttorm sanoi...
Kiitos :)
4. huhtikuu 2008 kello 07:46 Mari Rauhala sanoi...
Kynnys tehdä julkisesti tai näkyvästi asioita on tosiaan hirmuisen kova monessa asiassa. Tunnistan sen itsessäni helposti, myös täällä nettimaailmassa toimiessani. Onkohan se ominainen piirre meidän länsimaisessa yksilöllisessä kulttuurissa vai kokevatko ja miettivätkö kollektiivisissa kulttuureissa elävät samoja juttuja ollenkaan? Todella itsetietoisia, minäkeskeisiä , reflektoiviahan me länsimaalaiset monesti olemme. Teetin kerran, opettaessani terveystietoa, opiskelijoilla videon ja se oli mielestäni mahtava. Tosi hauska, taitavasti toteutettu. Pyysin saada linkittää sen koulun nettisivuille, mutta yksi opiskelija ei aidoista, rehellisistä vakuutteluista huolimatta uskonut, että hän näyttäytyy siinä riittävän hyvässä valossa. Hänellä oli totta kai oikeus sanoa ei, mutta moni olisi voinut saada jotain jos itsekritiikkiä olisi ollut vähemmän.
1. helmikuu 2008 kello 23:27 Ville Venäläinen sanoi...
Hei
15.2. sometu-tapaamisen suunnittelu on käynnissä, mutta emme ole tainneet jakaa ajatuksiamme verkostolle. Meidän on varmaan parasta parantaa tapamme. Kerrotko Timo, mitä on suunnitteilla?
 
 
 

Foorumi

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2017   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot