Anneli Alatalo
  • Nainen
  • Espoo
  • Suomi
Jaa Facebookissa Jaa

Anneli Alatalo:n ystävät

  • Ville Venäläinen

Anneli Alatalo:n ryhmät

 

Anneli Alatalo:n sivu

Uusimmat tapahtumat

Anneli Alatalo vastasi jäsenen Tero Toivanen keskusteluun Mitä asioita olisi hyvä sisällyttää lukion opettajien väliseen verkostoyhteistyöhön uudessa oppimisympäristössä?
"Hienoa! Fronteriakin tarvitaan. Minusta eri alustat eivät vältämättä kilpaile toistensa kanssa:)"
Mar 6, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Tero Toivanen keskusteluun Mitä asioita olisi hyvä sisällyttää lukion opettajien väliseen verkostoyhteistyöhön uudessa oppimisympäristössä?
"Itse olen käyttänyt Fronteria nyt kolmatta vuotta Helsingin alueella. Jonkinmoisena opettajien välisenä yhteistyön alustana se varmaan toimii. Aika jäykkä. Rakensin opiskelijoillekin aluksi sinne kurssimateriaalia,…"
Mar 5, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Jouni Ortju keskusteluun Työryhmäkäyttöön hyvä (ja ilmainen) some-alusta?
"Hei! Itse pidän ning-pohjaisesta jutusta. Siinä on ainakin luettelemasi mahdollisuudet. Ks. www.hankelukioidenopinto-ohjaus.ning.com. Terveisin Anneli Alatalo, anneli.alatalo@edu.hel.fi"
Mar 4, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Oppikirja uusiksi?
"Nyt olemme lähestymässä oppikirja-asiaa hyvin innostavalla tavalla. Avoin tuotanto ja kaupallinen olisi todellakin saatava tukemaan toisiaan. Alan asiantuntijat ovat mainioita sisällön tuottajia, mutta tarvitaan toki paljon…"
Lok 21, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Oppikirja uusiksi?
"Minä päinvastoin uskon, että kuvaamasi malli oppikirjasta on toteutettavissa. On vain aika siirtyä toteutukseen. Mielestäni tähän suuntaam on lähedetty etenemään. Jatkakaamme siis!"
Lok 21, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Anne Rongas keskusteluun Oppikirja uusiksi?
"Opinto-ohjauksen/oppilaanohjauksen haasteina ovat olemassa olevan oppikirjan tiedon vanheneminen lyhyessä ajassa, tiedon hajanaisuus, tiedon sijainti pääsosin netissä, heterogeeninen oppilasaines ym. ym. Niinpä lukioden…"
Lok 18, 2012
Anneli Alatalo julkaisi tilan
"Toinen vuosi käynnistymässä, jolloin käytämme Lukion opinto-ohjauksen virtuaalista kirjaa. Kirja on selkiyttänyt ja helpottanut työtäni."
Elo 20, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Eija Kalliala keskusteluun SoMy-hankkeiden satoa ryhmässä Sosiaalinen media yleissivistävässä koulutuksessa, SoMy
"Lukion opinto-ohjauksen virtuaalinen kirja avautuu nettiin kesäkuun 2012 puolivälissä. Teemaryhmät ym. ovat avoimia kaikille. Sen sijaan suljetut ryhmät ovat edelleen suljettuja ja niissä tapahtuu eri ryhmien…"
Kes 4, 2012
Pauliina Mäkelä jätti kommentin: Anneli Alatalo
"Lämpimästi tervetuloa Sometuun!Sometussa on jo 4370 jäsentä. Toimin nettikätilönä tässä verkostossa eli vastaan tiedotuksesta, tapahtumien järjestämisestä sekä toivotan uudet…"
Huh 12, 2012
Anneli Alatalo vastasi jäsenen Joanna Kalalahti keskusteluun Kerro oma blogitarinasi!
"Lukion opinto-ohjauksen vuorovaikutteista kirjaa rakentaessamme olemme käytäneet blogia ajankohtaisten asioiden ja tapahtumien tiedotuskanavana, koska kaikki ryhmät saavat ko. tiedot samalla kertaa. Ei ole tarvinnut tiedottaa…"
Maa 29, 2012

Profiilitiedot

Mielenkiinnon kohteet sosiaalisessa mediassa:
Opinto-ohjauksen sähköinen vuorovaikutteinen kirja, jonka koordinaattori olen. (The Coordinator of the Project of The Interactive Virtual book in Student Counselling)
Kuka olet?
Toimin koulupsykologina Helsingin kaupungin opetusviraston palveluksessa.
Oma sivusto/blogi:
http://hankelukioidenopinto-ohjaus.ning.com/

Kommenttitaulu (1 kommentti)

Sinun tulee olla Sosiaalinen media oppimisen tukena:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Sosiaalinen media oppimisen tukena

12. huhtikuu 2012 kello 18:19 Pauliina Mäkelä sanoi...

Lämpimästi tervetuloa Sometuun!


Sometussa on jo 4370 jäsentä. Toimin nettikätilönä tässä verkostossa eli vastaan tiedotuksesta, tapahtumien järjestämisestä sekä toivotan uudet jäsenet tervetulleiksi.

 

Kuulisin mielelläni, että kuinka löysit tiesi tänne Sometuun ja voinko auttaa sinua jotenkin, että saisit enemmän irti yhteisestä verkostostamme? Voit kirjoittaa vastauksen omaan profiilisivusi statuspäivityslaatikkoon, jossa kysytään Mitä aiot tehdä? tai vastata tähän kommenttiini.

 

Meitä nettikätilöitä eli erilaisten verkoston ylläpitäjiä löytyy myös ryhmästä nimeltään Nettikätilöt.

 

Julkaisin syksyllä 2011 keväällä tehdyn Sometun jäsenkyselyn tulokset (Sometun jäsenkysely 2011). Verkostomme toimintatapaan kuuluu yhteinen oppiminen, ei koulutus tai kouluttautuminen. Kyselyyn vastanneista oli 31% opettajia, 27% suunnittelijoita/asiantuntijoita, 7% kehittäjiä/johtajia, 7% kouluttajia ja 6% yrittäjiä. Sometu-verkosto lähti alunperin liikkeelle opettajien verkostona, mutta nykyään jäsenistö koostuu laajasta ja tasavertaisesta eri sektorien ja toimialojen joukosta, johon kuuluu niin teknologian-, koulutuksen-, tutkimuksen-, yhdistys-, yritystoiminnan kuin viranomaispuolenkin edustustajia. Kannustan verkostomme toiminnassa aktiivisuuteen ja reippaasti kysymään, jos jokin asia mietityttää.

Sometu-verkoston wikistä (http://sometu.wikispaces.com/) löytyy lisätietoa tämän yhteisön lisäksi. Sometu-tapahtumia järjestetään koko ajan. Vuoden 2012 toimintaa on koostettu verkostoviestiin. Voit jakaa Sometu-verkoston jäsenille tietoa omista tapahtumistasi lisäämällä ne Sometu-tapahtumiin.


Aurinkoista huhtikuuta ja mukavaa, että liityit mukaan Sometuun!

 
 
 

Foorumi

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2017   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot