Sometun 5-vuotistaivalta juhlitaan yhdessä 16.11.12 aamusta iltaan eri puolilla Suomea, ainakin Otavassa  ja netissä. Entä yhteinen tila Helsingissä, Tampereella, Oulussa? Adobe Connect -videoneuvottelu ja sosiaalinen media yhdistävät paikalliset pisteet ja juhlivat sometulaiset toisiinsa.

 

Millä paikkakunnilla juhlitaan yhdessä? Miten ja missä? 

Katselukerrat: 144

Vastaukset tähän keskusteluun

Tulisitko mukaan, jos Helsingistä varattaisiin perjantaiksi 16.11. klo 15 lähtien kabinetti, jossa sometulaiset voisivat porukalla juhlia 5-vuotiasta Sometu-verkostoa yhdessä Mikkelissä ja muualla juhlivien sometulaisten kanssa?

Tulisin mukaan. T. Juha

Itseasiassa Otavan porukka kokoontuu Otavankadulla, lähes Mikkelin keskustassa. Pääsemme samaan juhlimaan synttäreitä, kuin missä alkuperäinen tapahtuma pidettiin. Tiloja hallinnoi nykyisin Sosiaalisen median startup Dream.do. DreamDo auttaa unelmoijia ja tekijöitä kohtaamaan - tekemään unelmista totta. Ei hassumpi ympäristö juhlia Sometua :) Pääsemme kurkistamaan varmasti myös heidän touhuihinsa hieman.

Ilmoittautumiset pääkallopaikalle tapahtuvat Otavan Opiston paja-ilmoittautumisen kautta täältä: http://ilmoittautuminen.otavanopisto.fi/marraskuunpaja2012

Helsingissä Sometun juhlia varten on varattu 16 hengen kabinetti perjantaina 16.11. klo 15 - 23. Oletan, että kaikki eivät tule ihan samaan aikaan paikalle.

Järjestelyt, ohjelma ja ilmoittautumiset tarkentuvat.

Hei kaikille!

Ketkä teistä on tulossa tunnelmoimaan Sometua pääkallopaikalle, mistä kaikki alkoivat, ilmoittautukaan Otavan Opiston pajan kautta täällä: https://ssl.eventilla.com/event/1523

Ihmetellään porukalla viittä viimeistä vuotta ja katsotaan tulevaan. Oman mausteensa iltaan tuo tähtivieraana John Morac näkymän oppimisen kanssa. Tarjolla on tunnelmallinen, mutta epämuodollinen sometu-ilta ja illanvietto. Otavan Opiston kautta järjstyy myös majoitus tarvitseville. Tervetuloa paikanpäälle!

RSS

Keskustelufoorumi

Muisteluita: Kuinka tulit liittyneeksi Sometuun ja mitäs sitten kävikään? 22 vastausta 

Aloittaja: Anne Rongas. Viimeisin vastaus jäseneltä Anne Rongas Mar 16, 2012.

Sometun 5-vuotisjuhlien paikalliset järjestelyt 5 vastausta 

Aloittaja: Eija Kalliala. Viimeisin vastaus jäseneltä Ville Venäläinen Mar 12, 2012.

Sometun 5-vuotisjuhlan ohjelman ideointia 1 vastaus 

Aloittaja: Eija Kalliala. Viimeisin vastaus jäseneltä Eija Kalliala Mar 4, 2012.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot