Some Menee Maalle

Perustiedot

Some Menee Maalle

"Some Menee Maalle" eli Palvelukehitys sosiaalisen median avulla -kokeilu toteutetaan 8.6.-10.9.2012. Kokeilusta vastaa ProAgria Keskusten Liitto. Se toimii tiiviissä yhteistyössä Sitran toimijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Varsinainen kokeilujakso on elokuussa 2012. Silloin koulutusta järjestetään toimijoille, sosiaalisen median kanavien käyttöönottoa tuetaan, tarvittavat kanavat luodaan, keskustelut käynnistetään ja innovaatioiden syntymistä tuetaan.

Kokeilussa uudistuvan maaseudun Suomen palvelutuotekokonaisuutta kehitetään sosiaalisessa mediassa yhdistämällä kuluttajat, yrittäjät ja asiantuntijat.
Uudistuvan maaseudun Suomi näyttää idean toteutumisen ja kokeilun jälkeen siltä, että meillä on olemassa tietoa, miten kuluttajien, yrittäjien ja asiantuntijoiden välille saadaan vuorovaikutusta, innovointia ja testausta liittyen kysyntälähtöisten palvelujen tuottamiseen. Maaseudulla toimivat yritykset pystyvät idean toteutumisen jälkeen kohtaamaan muuttuvia asiakastarpeita ennakoivasti ja nopeasti. Asiakastarpeiden pohjalta on avautunut uutta kysyntälähtöistä liiketoimintaa.

Kokeilussa on tarkoitus, että uudistuvalla maaseudulla on käytössä toimivia sosiaalisen median foorumeita, joille yrittäjät voivat tulla keskustelemaan kuluttajien ja asiantuntijoiden kanssa palvelutarpeista ja innovoimaan uusia palveluja. Uudistuvan maaseudun Suomessa osataan hyödyntää sosiaalisen median tuomat mahdollisuudet, verkottaa ihmiset, tieto ja innovaatiot uudella tavalla toisiinsa.

Jäsenet: 18
Uusimmat tapahtumat: Mar 8, 2012

Keskustelufoorumi

Tässä ryhmässä ei ole vielä keskusteluita.

Kommenttitaulu

Kommentti

Sinun tulee olla Some Menee Maalle:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 18. syyskuu 2012 12:43

Suvi Anttila kirjoitti Sitran blogiin otsikolla Ajatusleipomo nostatusvaiheessa  - mukana yrittäjät ja kuluttajat.

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 18. syyskuu 2012 12:42

Kokeilun aikana perustimme Ajatusleipomo -sivun Facebookiin. Käy tutustumassa!

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 18. syyskuu 2012 12:42

Samoin keräsimme kokeilun aikana kirjoitetut Twitter-viestit talteen Purot.net -wikiin.

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 18. syyskuu 2012 12:41

Keräsimme kokeilun aikana kirjoitetut blogikirjoitukset talteen Purot.net -wikiin.

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 3. elokuu 2012 21:34

Ensimmäinen blogikirjoitus kertoo hieman kokeilumme taustaa ja ensimmäisiä toimenpiteitä. Lue ja tule mukaan!

Kommentoinut Pauliina Mäkelä 3. elokuu 2012 19:23

Lämpimästi tervetuloa kaikille ryhmän jäsenille!

Aloitimme kokeilun eilen koulutuspäivällä Helsingissä. Kävimme läpi yhdessä seuraavat aihepiirit: Elinikäinen oppiminen ja verkkopersoona, Verkossa käyttäytymisen 10 kultaista sääntöä ja Yhteisöllisen median mahdollisuudet. Facebook, Twitter, LinkedIn, Sometu Ning ja Purot.net wiki olivat sosiaalisen median palveluita, joita käytämme tässä kokeilussa. Lisäksi näiden kanavien rinnalla jokainen voi käyttää omia sosiaalisen median kanavia tukemaan keskustelua, ideointia ja verkostoitumista.

Tästä se lähtee; yhteinen ideointi, vuorovaikutus ja testaus kuluttajien, asiantuntijoiden ja yrittäjien välillä liittyen kysyntälähtöisten maaseutu-, matkailu-, luonto-, luomu-, lähi-, osuuskunta-, jne. palvelujen tuottamiseen!

 

Jäsenet (17)

 
 
 

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot