Laitattehan tiedoksi omille opiskelijoillenne ja muille ilmiöistä kiinnostuneille!


5-10 projektipäällikköä

Projektipäällikkö vastaa Otavan Opiston ja Nettilukion ilmiöprojektin suunnittelusta, seurannasta, ohjauksesta, dokumentoinnista ja taloudesta.

Toimit projektipäällikkönä koulutuksellisessa ilmiöhankkeessa, johon osallistuu opiskelijoita useista eri instituutioista monin tavoittein. Kaikkiin ilmiöihin osallistuu lukiolaisia, aikuisopiskelijoita, asiantuntijoita ja opettajia. Eri opiskelijoiden opintojen kohteet ja tavoitteet vaihtelevat. Osa toimii pelkästään verkossa ja osa osallistuu myös lähi- ja työpajajaksoihin.

Projektipäälliköt voivat toimia myös parina ja tiimiin kuuluu myös yksi tai useampi tiedottaja. Työ ja koulutus on maksutonta.

Sinulla on kyky organisoida, kommunikoida ja olla tarvittaessa jämäkkä. Sinulla on utelias mieli ja halu oppia. Tarjoamme sinulle loistavat työolosuhteet ja korkeatasoisen ja monipuolisen projektinhallinta- ja -ohjauskoulutuksen. Saat tehtävästä työnäytteistä ja oheiskursseista riippuen 4-8 opintoviikon kelpoistavan todistuksen. Projektinhallinnan ohella voit valita oheisopintoja mm. tiedottamisesta, tieto- ja viestintätekniikasta.

Hakemukset toimitetaan joko Tommi Issakaiselle (tommi.issakainen@otavanopisto.fi) ja/tai Hannu Linturille (hannu.linturi@otavanopisto.fi), jotka antavat mielellään lisätietoja.
5-10 tiedottajaa

Tiedottaja vastaa Otavan Opiston ja Nettilukion ilmiöprojektin sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta ja uutisoinnista. Tiedottaja on ilmiöprojektin johtoryhmän jäsen yhdessä projektipäälliköiden kanssa.

Toimit tiedottajana koulutuksellisessa ilmiöhankkeessa, johon osallistuu opiskelijoita useista eri instituutioista monin tavoittein. Kaikkiin ilmiöihin osallistuu lukiolaisia, aikuisopiskelijoita, asiantuntijoita ja opettajia. Eri opiskelijoiden opintojen kohteet ja tavoitteet vaihtelevat. Osa toimii pelkästään verkossa ja osa osallistuu myös lähi- ja työpajajaksoihin.

Tiedottajat voivat toimia myös parina ja tiimiin kuuluu myös yksi tai useampi projektipäällikkö. Työ ja koulutus on maksutonta.

Sinulla on kyky kommunikoida sekä halu oppia lisää. Tarjoamme sinulle loistavat työolosuhteet ja korkeatasoisen ja monipuolisen tiedottajakoulutuksen, jossa on mukana sekä sosiaalista mediaa että journalistisia taitoja. Saat tehtävästä työnäytteistä ja oheiskursseista riippuen 4-8 opintoviikon kelpoistavan todistuksen. Tiedotuksen ja viestinnän opintojen rinnalle voit valita oheisopintoja mm. tieto- ja viestintätekniikasta ja eri medioista.

Hakemukset toimitetaan joko Taru Kekkoselle (taru.kekkonen@otavanopisto.fi) ja/tai Jenni Linturille (jenni.linturi@uta.fi) , jotka antavat mielellään lisätietoja.


Tutkittavat ilmiöt

Tulevaisuuden työ 5.10.-1.12.2009
Äänet ja aallot 2.12.2009 - 8.2.2010
Hyvinvointivaltio 2.12.2009 - 8.2.2010
Cititus, altius, fortius 9.2.-12.4.2010
Piratismi 13.4.-5.6.2010

Katselukerrat: 25

Keskustelufoorumi

Webinaari 28.1.2016: Ilmiöpohjainen oppiminen – mitä, miksi, miten? 2 vastausta 

Aloittaja: Niina Kesämaa. Viimeisin vastaus jäseneltä Niina Kesämaa Hel 9, 2016.

Miten ilmiöpohjainen liike liikkeeseen? 1 vastaus 

Aloittaja: Anne Rongas. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilpo Halonen Maa 29, 2011.

Ilmiöitä lukuvuodelle 2010-2011 2 vastausta 

Aloittaja: Taru Kekkonen. Viimeisin vastaus jäseneltä Taru Kekkonen Huh 7, 2010.

Puhutteleeko sinua hyvinvointivaltio?

Aloittaja: Ville Venäläinen Jou 2, 2009.

Otavan Opiston ilmiöt etsintäkuuluttaa

Aloittaja: Taru Kekkonen Syy 20, 2009.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot