ESR-rahoitteisessa Avoimet verkostot oppimiseen (AVO) -hankkeessa tuotettu yhdeksän erilaista blogitarinaa sisältävä julkaisu ilmestyi juuri ennen joulua 2011 sekä painettuna että verkkoversiona. Painettua julkaisua levitetään ensisijaisesti erilaisissa opetusteknologian käyttöön liittyvissä tapahtumissa, kuten esimerkiksi kevään 2012 ITK-konferenssissa Hämeenlinnassa. Verkkoversio on ladattavissa osoitteessa http://tampub.uta.fi/tulos.php?tiedot=820

Tagit: blogi, blogitarinat

Katselukerrat: 134

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Olen yksi kirjoittajista ja eilen lueskelin verkosta koko julkaisun. Minusta tarinat olivat ihanan erilaisia ja kyllin konkreettisia, jotta kuvittelen niiden auttavan ihmisiä jotka miettivät omia ratkaisujaan.

Haluan kiittää Joannaa, jolta sain suurenmoista palautetta eri versioistani. On upeaa saada kunnon arvioita eikä pelkkää hymistelyä. Opin selkeyttämään sanomaani ja korjaamaan kieltäni, se kun tahtoo muuttua kirjoitetuksi puheeksi. Minä olin elokuussa jo liikkellä kun mulla oli aikaa ja innostusta miettiä omaa blogaamista. Juttuni valmistui vaiheessa jolloin julkaisun tulevaisuus oli auki, arveltiin että vain verkkomuotoinen tehtäisiin. Siksi sain luvan unohtaa pituussuositukset ja annoin jutun kehkeytyä miten oli tullakseen. Siksi se taitaa olla muita pitempi mutta ei maar sillä väliä. Toki niitä GoogleAnalytics lukuja voisi vähentää, sitä ajattelin jo jättäessäni. Ei ne ole tärkeitä mutta toisaalta voihan nekin jotain henkilöä auttaa jossain pulmassa.

Olen vakuuttunut siitä että blogeista kannattaa kertoa juuri siten kun julkaisussa teimme, tarinamuotoisesti niin että kirjoittajan tunteet ja pohdiskelut ovat näkyvillä. Minun teki mieli enemmänkin mainita ihmisiä nimeltä mutta Joanna opasti kirjoittamaan niin ettei muut tuntisi itseä ulkopuolisiksi. Enpä ennestään tunne kuin Harton joka on yksi some-julkkis tässä maassa. Oikea neuvo varmaan tuokin ettei kuvittele kaikkien elävän samassa yhteisössä. Erilaisuus on varmasti yksi julkaisun voima.

Pyrin blogistani kääntämään keskustelua tänne ...

Kiitos aivan mahtavasta koosteesta! Olen avannut silmät monella eri tavalla ja ihastunut. Niin monta tapaa ajatella ja tehdä... kukapa tietää, josko vielä joskus aloitan blogin :)

Kiitokset Heli palautteestasi täällä ja blogissasi - mukava prosessi oli kaikkiaan tämä  julkaisun tuottaminen, kun oli innostuneita kirjoittajia. Oli mukava saada palautetta tuosta tarinamuotoisuudesta, jota tässä blogitarinajulkaisussa kokeiltiin. Ja Helena - kiva kuulla että julkaisusta on ollut iloa ja hyötyä :) Jos julkaisu kannusti edes harkitsemaan blogin aloittamista, se on jo saavuttanut yhden tavoitteistaan!

RSS

AVO-hanke

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Kirjoitusten mitätöinti

Pitkään aikaan en ole käynyt tällä sivustolla, mutta vuoden vaihteessa minulla on tapana 
siivota entiset roskat pois. Kiitos lukijoille kuluneesta vuodesta. 

Lähettänyt: Marita Råman, 8. joulukuu 2014 kello 08:47

Virheiden Voimalla Voittoon!

Lähettänyt: Tom Merilahti, 25. syyskuu 2014 kello 15:00

© 2015   Created by Ville Venäläinen.

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot