http://fi.opasnet.org/fi/Liikenne_ja_viestint%C3%A4_digitaalisessa_...

Lämpimästi tervetuloa mukaan pohtimaan liikenteen ja viestinnän tulevaisuutta digitaalisessa Suomessa!

Liikenne- ja viestintäministeriö on laatinut luonnoksen tulevaisuuskatsauksen tausta-aineistoksi. Valmistelu etenee joukkoistamalla, joten tutustu ja vaikuta ottamalla kantaa wikissä sekä jakamalla tietoa eteenpäin, kiitos! Kaikki kommentit luetaan ja otetaan huomioon sekä kommentteja käytetään soveltuvin osin jatkotyössä. Katsaus on avoinna kommentoinnille 5.5.-19.5.2014 ja tuotettu materiaali jää wikiin jälkeenpäinkin hyödynnettäväksi. Joukkoistusta tukee FinICT, joka pyrkii tuomaan tietoa käytännön päätöksentekoon.


Olen mukana auttamassa joukkoistuksessa omilla verkostoillani, moderoinnilla ja kirjaamassa joukkoistuksen prosessia talteen.

Terveisin, joukkoistuksen somekätilö-Pauliina

Katselukerrat: 234

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Olin some-kätilönä hoitamassa keväällä 2014 Liikenne- ja viestintäministeriön tulevaisuuskatsauksen joukkoistamista. Tulevaisuuskatsaus http://www.lvm.fi/julkaisu/4421404/liikenne-ja-viestinta-digitaalisessa-suomessa-liikenne-ja-viestintaministerion-tulevaisuuskatsaus-2014 on nyt julkaistu.

Osa valmistuneista ministeriökohtaisista tulevaisuuskatsauksista on jo herättänyt julkista keskustelua (http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1412568823934).

Tulevaisuuskatsaus on tiivistelmä, joka on tuotettu tausta-aineiston ”pitkän” version pohjalta (http://fi.opasnet.org/fi/Liikenne_ja_viestint%C3%A4_digitaalisessa_Suomessa_2020/Raportti).

Mikäli osallistuit joukkoistettuun tulevaisuuskatsauksen pitkän version työstämiseen tai sinua kiinnostaa muuten vain nähdä, miten sidosryhmien ehdotukset vaikuttivat tiivistelmään tai sen pitkään versioon, käy testaamassa ”tägikonetta” osoitteessa http://fi.opasnet.org/fi/Liikenne_ja_viestint%C3%A4_digitaalisessa_Suomessa_2020/Sis%C3%A4ll%C3%B6nanalyysi. Tägikonetta hyödynnetään parhaillaan myös muiden tekstiaineistojen rikastuksessa ja linkityksessä eri‪ #‎FinICT‬-projekteissa (http://finict.fi). Sekä virallista tiivistelmää että pitkää wikiversiota voidaan hyödyntää seuraavan hallitusohjelman rakentamisessa.

Liikenne- ja viestintäministeriön tulevaisuuskatsauksen joukkoistaminen blogikirjoituksena: http://kinda.fi/posts/liikenne-ja-viestintaministerion-tulevaisuusk...

RSS

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot