Joberate on älykkään työpaikkailmoittelun ammattilainen.

Tavoitat avullamme aktiivisten hakijoiden lisäksi myös passiivisessa työnhaussa olevat kandidaatit. Autamme sinua ja yritystäsi tavoittamaan parhaat hakijat. Hyödynnämme sosiaalista mediaa sekä niche-kanavia ja foorumeita - tavoitteemme on tuottaa yrityksesi avoimille työpaikoille kohdennettua sosiaalisen median näkyvyyttä. Räätälöityjen kampanjoiden avulla potentiaalisimmat kandidaatit aktivoituvat siellä, mistä heidät tutkitusti tavoittaa.

Olemme toteuttaneet hakuja kymmeniin maihin kaikkiin maanosiin maailmassa. Asiakkaamme ovat avullamme saaneet nopeutettua merkittävästi rekrytointiprosessiaan ja samalla hakemusten laatu on parantunut. Vaikeiden hakujen osalta hakemusten määrä on saatu nostettua ja samalla rekrytointikustannuksissa on saatu aikaan merkittäviä säästöjä.

Onko yrityksesi kohdannut haasteita joidenkin positioiden täyttämisessä? Ovatko tähänastiset rekrytointitoimenpiteet osoittautuneet ajaltaan ja investoinneiltaan odotettua laajamittaisemmiksi? Onko oikeiden hakijoiden tavoitettavuus osoittautunut ongelmaksi?

Mikäli vastasit johonkin tai kaikkiin ylläolevista myöntävästi, pyydä meidät apuun. Laadimme avoimeen positioosi perustuvan kanavasuunnitelman ja huolehdimme sen toteutuksesta mikäli vastaat ehdotukseemme myöntävästi. Laadimme suunnitelman sinulle maksutta. Ehdotukseemme tutustuttuasi voit päättää siihen sitoutumisesta.

Vieraile sivuillamme oheista linkkiä seuraamalla ja klikkaa itsesi etusivulla olevaan esittelyvideoomme. Samalla voit myös helposti jättää linkin avoimeen positioosi, joka välittyy järjestelmäämme kampanjaehdotuksen tekoa varten. Saat valmiin suunnitelman kahden arkipäivän kuluessa sähköpostiisi. Mikäli positio ei vielä ole avoinna internet-sivuillanne, ota yhteyttä myyntipalveluumme: helsinki(at)joberate.com, puh. +358 40 3544614

Rekrytointikampanjaterveisin,

Joberate-tiimi

http://joberate.com/redirect/url/e6e7-a7-e2-a3-e699ba

Katselukerrat: 752

Vastaa tähän

Foorumi

Podcast opetuksessa 12 vastausta 

Jäsenen Reijo Kupiainen aloittama: Keskustelut. Viimeisin vastaus jäseneltä Ilse Skog Maa 8.

Nettisivujen ja netti myynnin rakentaminen.

Jäsenen Kari Marjeta aloittama: Keskustelut Tam 16, 2017.

Vacancy for a Social Media Marketing Manager at F-Secure in Helsinki

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Huh 8, 2016.

F-Secure is hiring! B2B E-Commerce Manager in Helsinki, apply now!

Jäsenen Audrey Daugerheart aloittama: Keskustelut Maa 24, 2016.

Aikakauslehti opinnoissa

Jäsenen Reijo Nättiaho aloittama: Keskustelut Maa 21, 2016.

Tapahtumat

Ryhmät

Blogiartikkelit

Syksyn SeOppi-lehden mediatiedot julkaistu

Suomen eOppimiskeskus ry:n jäsenlehti…

Jatka

Lähettänyt: Niina Kesämaa, 17. kesäkuu 2016 kello 10:17

Sometu-verkottuneita kiinnostavia tapahtumia loppuvuonna 2015

Voit lisätä oman tapahtumasi Tapahtumat-osioon tai kommentoimalla tätä viestiä. Lähetimme tapahtumista verkostoviestin 23.6.15 ja uusimme viestin elokuussa koulujen alkaessa. Siihen mennessä tulleet täydennykset pääsevät siis laajaan jakeluun.…

Jatka

Lähettänyt: Anne Rongas, 24. kesäkuu 2015 kello 12:57

Taustalla vuosina 2009-2014 AVO-hanke

© 2018   Created by Ville Venäläinen.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot